Ilosaarirock mobiiliopas

Joensuun Popmuusikoiden ja Pohjois-Karjalan ammattikorkakoulun Luovien Verkkomedian yhteistyössä toteutettu Ilosaarirockin mobiiliopas 2012 on valmistunut. Kesällä ja talven aikana 2011 AKI Living Lab -hanke toteutti käyttäjätutkimusta ja -workshopeja sekä testejä oppaan kehittämiseksi. Kiitos kaikille käyttäjille kertomistanne kokemuksista, palautteista  ja kommenteista- olette näin vaikuttaneet sisällön kehittämiseen!

Hauskaa rokkia 2012!

http://www.ilosaarirock.fi/2012/info/mobiiliopas.php

Taustaa:

Hankkeessa toteuttiin käyttäjälähtöisesti tapahtumaopastuksen pilotti. Pilotoinnin kohteena on Ilosaarirock- festivaalin opastus. Vuonna 2011 festarikävijöille tarjottiin mahdollisuus ladata paperinen käsiohjelma ilmaisena mobiilisovelluksena puhelimeensa. Uutuutena oli ravintola Kerubille toteutettu oma osionsa, josta löytyivät mm. ravintolan menu ja rokkiviikon ohjelmatiedot. Mobiilisovellus toteutettiin yhteistyössä Joensuun Popmuusikoiden, AKI hankkeen sekä PKAMK:n Tourist Guide for Northern Periphery– hankkeen yhteistyönä.

Käyttäjiä osallistettiin kehittämistyöhön ennen Ilosaarirockia Joensuun kävelykadulla, itse rokissa sekä erillisenä käyttäjätutkimuksena kohdistuen suomalaisiin ja pietarilaisiin festarikävijöihin.

Tulokset:

Käyttäjätutkimuksen tulokset case Ilosaarirock

Käyttäjätutkimus_case Ilosaarirock

19.8.2011 Mobiiliopastuksen tilanteesta kertoi mobiiliopastuksesta vastaava Timo Rui (PKAMK, Luovien alojen keskus)

”Palautteen analysointi jatkuu. Mobiilioppaan teknisiä ja sisällöllisiä ratkaisuja kehitetään ja testataan palautteen analysoinnin ja yhteistyökumppaneiden toiveiden pohjalta, sekä uusien kehittämistyökalujen antamien mahdollisuuksien pohjalta. Mobiilioppaan laajentamista itse tapahtumaopastuksesta kaupunkiopastukseen selvitetään ja testataan erilaiset kehittämissuunnat.”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s